Mocro maffia seizoen 2: Poldergangsters schieten verder

20 maart 2020 08:30 | videoland | Door Richard Roosenboom

Gewelddadig goed: het eerste seizoen van Mocro maffia viel in de smaak bij de kijkers. De Videolandserie kreeg een vervolg en dat is nu al te zien. Althans, de eerste aflevering is er op 20 maart, daarna volgt elke dag een nieuwe aflevering.

In het eerste seizoen van Mocro maffia pakken de gangsters en de journalisten uit de reeks de draad weer op. Nu niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. De eerste kwestie is de verblijfplaats van Romano. Hij is gevlucht uit de gevangenis en iedereen denkt dat hij naar het buitenland is gevlucht.

Daan Schuurmans

Alleen journalist Rein (Daan Schuurmans) heeft zo zijn twijfels hierover. Hij denkt dat de gangster gewoon in Nederland zit. Verder zint Muis op wraak: zijn broer Elias is vermoord en zijn zus Nadira verkracht. Zijn neef Adil raadt hem echter aan zich rustig te houden. Dit seizoen kent ook twee bekende acteurs in nieuwe rollen: Eric Corton en Pierre Bokma doen allebei mee.

Vanaf 20 maart op Videoland.

 
Weten welke series je nog meer kunt kijken als je houdt van Mocro Maffia? Check dan Guidinc., jouw online streaminggids!

Meer over