Keihard

Mocro Maffia Seizoen 3 vanaf nu op Videoland

29 januari 2021 09:00 | videoland | Door Televizier

© Videoland
De bloedstollende dramaserie Mocro Maffia gaat verder. Vanaf vandaag is het derde seizoen van de veelgeprezen Nederlandse misdaadserie te zien bij Videoland.

Potlood, Paus, Tata, Taxi en ook de doodgewaande Mo de Show; ze zijn allemaal weer van de partij in het derde seizoen van Mocro Maffia bij Videoland. De vraag is voor hoe lang. Want zoals het tweede seizoen al liet zien, deinst de dramaserie er niet voor terug om genadeloos afscheid te nemen van hoofdpersonen…

Achmed Akkabi

Achmed Akkabi, die behalve vertolker van Paus ook Creatief Producent van de serie is, kijkt uit naar de start: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. De die hard fans staan dan ook te springen om een nieuw seizoen en we zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten.”.

Verhaal seizoen 3 

In het derde seizoen van de Videoland Original is Romano met onbekende bestemming vertrokken op een vrachtschip, waardoor Potlood (Nasrdin Dchar) er in Nederland alleen voor staat. De drugsoorlog tegen de bende van de Paus (Achmed Akkabi) gaat door, al heeft die laatste het vooral druk met zijn nieuwe contacten in Colombia. De dagelijkse leiding ligt nu in handen van Tata (Robert de Hoog). Die raakt echter nogal afgeleid als blijkt dat Mo de Show (Bilal Wahib) nog in leven blijkt.

Vrijdag Mocro Maffia-dag

Vanaf vrijdag 29 januari staat er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering van Mocro Maffia online bij Videoland. In totaal zijn er 7 afleveringen. Antoinette Beumer, Hoofd Drama Videoland: “We hopen dat de nieuwe aflevering van Mocro Maffia elke vrijdag een goede start van het weekend van alle fans gaat worden!”

 

Meer over