Bij Videoland

Startdatum tweede seizoen The Good Doctor bekend

18 Oktober 2018 14:12 | videoland | Door Televizier

© Sony Pictures Television
Het vervolg op de internationale hitserie The Good Doctor komt eraan - er snel ook. Vanaf 11 november is seizoen twee te bekijken op Videoland.

Fans mogen zich gelijk verheugen op een dubbele dosis: de eerste twee afleveringen worden gelijktijdig vrijgegeven. Daarna komt er elke zondag een nieuwe aflevering online. 

Shaun Murphy

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme die het platteland verruilt voor een prestigieus ziekenhuis in San Jose om zijn opleiding af te ronden. Hoewel niet iedereen vertrouwen heeft in de geplaagde arts blijkt al snel dat Shaun een aanwinst is voor het ziekenhuis.

Populair

De ziekenhuisserie viel goed in de smaak bij de kijker. Onder meer in de Verenigde Staten, Canada en Australië waren de kijkcijfers torenhoog. In Nederland trok de eerste aflevering 1 miljoen kijkers, maar daarna moest elke aflevering het steeds met een kleiner publiek stellen. Hoofdrolspeler Freddie Highmore werd voor zijn rol als Shaun genomineerd voor een Golden Globe. 

Seizoen twee

Seizoen twee belooft terug te komen op alle vragen die na seizoen één onbeantwoord bleven. Ook wordt de terugkeer van een belangrijk persoon uit Shauns leven aangekondigd... Zou de serie het succes van het eerste seizoen kunnen evenaren?
 

Meer over