Drag Race Holland

Videoland haalt RuPaul’s Drag Race naar Nederland

26 juli 2020 13:09 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Het immens populaire Amerikaanse televisieprogramma RuPaul’s Drag Race krijgt een Nederlandse versie. Drag Race Holland is straks te zien op Videoland.
Videoland maakt het nieuws op zondag bekend met een video van RuPaul zelf op Instagram. “Vol trots kan ik vertellen dat mijn geliefde Drag Race naar Nederland komt. Met een gloednieuwe presentator en exclusief te zien bij Videoland. Binnenkort volgt meer informatie. Dus hou het in de gaten”, zegt de 59-jarige Amerikaan.

Tweede buitenlandse uitstapje

RuPaul’s Drag Race is sinds 2009 in Amerika op televisie. De talentenjacht voor dragqueens maakte daarna een uitstapje naar Thailand en Nederland wordt nu het tweede buitenlandse avontuur. Wie de presentatie in handen krijgt, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Prijzen 

RuPaul, een van de bekendste dragqueens van de wereld, bedacht het programma zelf en nam in Amerika zitting in de jury. Het programma werd daar onderscheiden met meerdere Emmy Awards.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

OH MY DRAG! RuPaul's Drag Race komt naar Nederland 😍 #rupaulsdragrace #dragraceholland @rupaulofficial @rupaulsdragrace #pride #prideamsterdam

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Meer over