Actiester Paul Walker (40) komt om bij fataal ongeluk met Porsche

Paul Walker, beroemd dankzij de met snelle auto's gevulde actiefilm The Fast and the Furious, is omgekomen bij een auto-ongeluk. Hij overleefde de crash van een Porsche niet.

De blond gelokte acteur Paul Walker, die in 2001 beroemd werd dankzij de met snelle auto's gevulde actiefilm The Fast and the Furious, is door een ongeluk met een Porsche om het leven gekomen.

Achter het stuur zat een vriend, die de crash ook niet overleefde. Walker, die na een liefdadigheidsbijeenkomst op weg was naar huis, is 40 geworden.

De auto botste in het noorden van L.A. tegen een lichtmast en een boom, waarna het wrak in brand vloog. Er was weinig over van de Porsche.

Filmstudio Universal Pictures laat het volgende weten: "Paul was een van de meest geliefde en gerespecteerde leden van onze familie. Dit verlies is vreselijk voor ons, voor iedereen die bij The Fast and the Furious-films betrokken is en voor de ontelbare fans."

Paul Walker (hierboven rechts op de foto) was in vele films te zien, maar toch vooral beroemd van The Fast and the Furious. Tot aan zijn dood werkte hij aan deel 7. Het is nog onduidelijk hoe en of hij in deze productie te zien zal zijn. Zijn laatste voltooide film, het drama Hours, is vanaf 12 december te koop op Blu-ray en dvd.

Om hem te eren: hieronder nog een keer de gepeperde filmtrailer van The Fast and the Furious.

Reageren