Actrice Ann B. Davis uit The Brady Buch overleden

De Amerikaanse actrice Ann B. Davis is zondag op 88-jarige overleden na een val in haar badkamer. Ann was vooral bekend van haar rol als huishoudster in de comedyserie The Brady Bunch.

Ann speelde de altijd vrolijke huishoudster Alice Nelson in de comedyserie The Brady Bunch. De serie ging over een gescheiden vader van drie jongens en een gescheiden moeder van drie meisjes die de liefde bij elkaar woonde. Huishoudster Alice woonde in bij het gezin om de chaos een beetje in de hand te houden. De brave serie The Brady Bunch was ongelooflijk populair en liep van 1969 tot 1974.

Kookboek

Ann won in de jaren vijftig twee Emmy's voor de comedyserie The Bob Cummings Show, haar laatste acteerprestatie leverde ze in 1997 in de serie Something Sow Right. In 1994 gaf ze het kookboek Alice's Brady Bunch Cookbook uit met 280 recepten die waren gemaakt voor de serie.

Ann stootte zaterdag haar hoofd in de badkamer, maar werd zondag pas gevonden toen ze niet kwam opdagen voor haar wekelijkse kappersafspraak. Ze trouwde zelf nooit en kreeg ook geen kinderen, maar ze woonde in bij een dominee en zijn echtgenote.

 Reageren