AVRO presenteert Amsterdam Gay Pride via livestream

3 augustus is het weer tijd voor de roze botenparade tijdens Amsterdam Gay Pride. De AVRO zendt het evenement dit jaar ook weer wereldwijd uit via een livestream op Youtube.

Traditiegetrouw zendt de AVRO de botenparade tijdens de Amsterdam Gay Pride weer uit. Dit jaar zijn niet alleen de hoogtepunten van de optocht te zien op Nederland 3, maar is het evenement ook wereldwijd te bekijken via een livestream op YouTube.

Cornald Maas

Zoals gewoonlijk voorziet Cornald Maas het evenement op tv van commentaar. Net als vorig jaar krijgt hij hierbij hulp van Ewout Genemans, die een aantal reportages maakt. Michael Diederich praat de beelden op YouTube aan elkaar. Verder is het mogelijk om de botenoptocht op AT5 te volgen.

Radio 2

's Avonds kan iedereen nog even nagenieten van deze hysterische dag op Radio 2. Hans Schiffers, Corné Klein en Edwin Diergaarde zullen tijdens Gay Night van 18:00 uur tot 00.00 uur de grootste roze hits draaien.

Gordon

De tachtig versierde boten trekken zaterdag 3 augustus vanaf 14:00 uur door de Prinsengracht. Het thema is dit jaar 'Reflect'. Het is natuurlijk de vraag of Gordon weer te zien zal zijn op één van de boten. Eerder kwam hij opdagen als 'Snikkelaas', een homo versie van Sinterklaas, en als stewardess.

Reageren