Neemt stokje over van Eva

Beau over talkshow: 'Kijkcijfers altijd een item'

2 Mei 2020 10:32 | actualiteiten | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Vanaf aankomende maandag neemt Beau van Erven Dorens het stokje over van Eva Jinek aan de talkshowtafel van RTL 4. De presentator weet maar al te goed dat er goed naar de kijkcijfers wordt gekeken.

"Die zijn altijd een item, hoor", zegt Beau in een interview met het AD. "Eva heeft haar rug rechtgehouden. Een constante van 800.000 en 900.000. Zo knap. Ik doe geen voorspelling. Het zal niemand verbazen als ik wat kijkers ga verliezen, maar ik zou het mooi vinden als het me lukt een beetje in de buurt te komen."

Lees ook:

Beau is terug

Anders dan Eva

Beau maakt er geen geheim van dat zijn aanpak anders is dan die van Eva. Hij is overigens vol lof over zijn vrouwelijke collega. "Zij is de hardcore-interviewer. Als een roofdier komt ze omhoog en priemt ze met die Superman-laserogen van haar richting de gast. Ik leer daarvan, maar ik ben anders", zo zegt hij. 

Geen gekkigheid

De 49-jarige presentator is overigens niet van plan om gek te doen in deze coronatijd. "Nee, geen gekkigheid. De kijker kent mij ook van het springen in de gracht, het klimmen op een balkon, maar dat vind ik nu ongepast. Het is nu geen tijd voor radslagen in mijn onderbroek."

Beau neemt vanaf maandag het stokje over van Eva op RTL 4.

Meer over