De Succesfactor van RTL 7 per direct van de televisie

De uitzending van Rambam heeft ervoor gezorgd dat het RTL 7 het programma De succesfactor van Bert Kuizinga van de buis wordt gehaald.

In het programma wordt de Succes Award uitgereikt aan een bedrijf en Rambam toonde aan dat die prijs totale onzin is. Het programma kreeg de prijs namelijk voor een bedrijf dat helemaal niet bestaat.

Ernstige zaak

Genoeg reden voor RTL 7 het programma niet uit te zenden, de uitzendingen worden ook van RTL XL gehaald. RTL: “Dit is een zeer ernstige zaak. Wij hebben dit verder onderzocht en naar aanleiding van onze bevindingen zijn wij genoodzaakt per direct het betreffende programma, dat wordt uitgezonden op RTL 7 via ingekochte zendtijd, niet meer uit te zenden.“

Ondernemersprijs

Het VARA-programma Rambam richtte een fictief uitzendbureau op om te laten zien dat de ondernemersbedrijfprijs Succes Awards doorgestoken kaart is. Het bedrijf van Rambam werd prompt uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie job recruitment. Het juryrapport spreekt boekdelen: “Topp Recruitment is een zeer hoogwaardig bedrijf, dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.”

Rambam is donderdag 12 januari om 22.05 uur te zien op NPO 3

Rambam zorgt vaker voor ophef

Reageren