90 minuten

Interview met prins Harry maandag in Nederland te zien

6 januari 2023 13:53 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© ANGELA WEISS / AFP
Een interview bij Oprah, een zesdelige biografische documentaireserie op Netflix en een boek. Prins Harry en Meghan zijn op het moment niet weg te denken uit de media door allerlei onthullingen. En daar doet Harry nog een schepje bovenop. 

Een exclusief interview met Harry door journalist en presentator Tom Bradby is maandag 9 januari te zien bij Videoland. In de UK wordt aanstaande zondag het interview uitgezonden.

Gesprek

In het gesprek zal de hertog van Sussex uitgebreid praten over onder meer zijn persoonlijke relaties, nooit eerder vertelde details rond de dood van zijn moeder Diana en een vooruitblik op zijn toekomst. Het interview hoor bij het hierboven genoemde autobiografische boek Spare dat dinsdag uitkomt. Vanuit Californië vertelt Harry over het leven binnen en buiten de koninklijke familie. En de interviewer Bradby is niet zomaar iemand voor de hertog. Hij kent hem al meer dan twintig jaar. Dit zorgt ervoor dat Harry de kans krijgt om zijn verhaal in eigen woorden te vertellen. 

Details

Volgens de makers bevat het interview 'veel elementen die we nog nooit eerder hebben gehoord'. Daarnaast zou er een 'rauw en intiem perspectief' gegeven worden op de relaties met mensen die dicht bij hem staan. 

Harry: The Interview is maandag 9 januari te zien bij Videoland.

Meer over