Flinke Jaap

Nicolette Kluijver reageert met onthullende foto op negatieve reacties

6 november 2018 13:37 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Nicolette Kluijver kreeg veel kritiek te verduren over de manier waarop ze met het vertrek van Dennis Weening bij Expeditie Robinson omging. De presentatrice heeft nu gereageerd op haar Instagram met een onthullende foto.

Voor Nicolette zijn alle negatieve reacties over het vertrek van haar vriend Dennis bij het survivalprogramma aanleiding om een statement te maken. Bloot. De presentatrice, die begin 2017 bekendmaakte longkanker te hebben en een gedeelte van haar linkerlong liet verwijderen, wil zich niet langer bezighouden met negativiteit. "Het leven is te kort om tijd te verspillen aan mensen haten."


Steunbetuigingen

Kluijver krijgt veel steunbetuigingen na haar statement, waaronder van Laura Ponticorvo, Anouk Smulders, Tatjana Simic en vele anderen die kracht uit de woorden van de presentatrice halen. De 34-jarige Kluijver kreeg wat kritiek te verduren toen sommige mensen vonden dat ze het niet genoeg opnam voor haar ontslagen vriend Dennis Weening. Onder andere René van der Gijp liet zich niet onbetuigd. De voetbalanalyticus noemde Nicolette zelfs "een trut".

Meer over