Geen opvolger voor Piet Paulusma

Omroep MAX stopt met weerbericht

21 maart 2022 13:45 | actualiteiten | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Siese Veenstra

Omroep MAX stopt met het uitzenden van het weerbericht in Tijd voor MAX. Er komt dus geen opvolger voor Piet Paulusma, die afgelopen zondag overleed.

Piet Paulusma verzorgde sinds januari 2020 dagelijks het weerbericht in Tijd voor MAX. Donderdag was hij voor het laatst te zien op televisie. Omroep MAX laat weten dat er vooralsnog geen opvolger komt voor de Friese weerman. "Met het overlijden van Piet komt er een einde aan een tijdperk", aldus een woordvoerder van de omroep tegenover NU.nl. Er is nog niet bekend wat er nu met het tijdstip van het weerbericht gaat gebeuren.

Overlijden

Afgelopen zondag overleed Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. "Piet leed al geruime tijd aan kanker, waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit. Wij zijn Piet dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en wensen de nabestaanden veel sterkte toe", liet Omroep MAX toen weten.

De omroep zendt dinsdag in Tijd voor MAX een eerbetoon uit aan Piet Paulusma. De titel hiervan is Oant Moarn, de bekende uitsmijter van zijn weerberichten.

Meer over