Peter Jan Rens heeft vreselijke mot met Thaise ex-vrouw

Peter Jan Rens ligt in de clinch met zijn ex-vrouw in Thailand. Hij wil het huis verkopen waarin zij woont, zij wil hem op haar beurt laten arresteren.

Peter Jan Rens woonde jaren in Thailand met Sulleewan (37) en haar kinderen voordat hij terug naar Nederland verkaste en daar een kind maakte met zijn decennia jongere vriendin Virginia. Maar kinderen kosten geld en de ex-presentator wil nu het huis verkopen dat hij in Thailand neerzette voor Sulleewan, haar kinderen en hemzelf. De Telegraaf meldt dat Peter Jan Rens zelfs een Nederlandse koper had die de villa voor 200.000 euro wilde overnemen. Maar omdat het huis om naam staat van Sulleewan, gaat dat nog even niet door. 

Arresteren

De Thaise wil wel verkopen, maar dan voor 100.000 euro en dat geld wil ze ook nog helemaal in haar eigen zak steken. Nico van Empel, de beoogde koper van het pand legt uit hoe de situatie escaleerde: "Het bleek dat Sulleewan het huis op naam van haar oudste dochter had laten zetten. Bovendien begon Sulleewan Rens te dreigen met advocaten en politie. Haar advocaat had haar verzekerd dat Rens geen enkel recht had op welk bedrag dan ook. Hij had haar ook geadviseerd vast een aanklacht bij de politie te deponeren, zodat wanneer Rens zich in Thailand zou laten zien hij direct gearresteerd zou kunnen worden voor bedreiging en afpersing."

Rijstvelden en koeien

Peter Jan Rens vindt ondertussen dat hij onterecht slachtoffer is van de situatie: "Op mijn kosten is het huis met grondverhoging gebouwd. Dat geldt ook voor het huis dat ernaast staat plus enkele rijstvelden, koeien die ze al te gelde heeft gemaakt en een nieuwe auto. Bovendien heb ik haar de laatste tien jaar onderhouden. Alleen gedurende de periode van financiële strubbelingen kon ik haar even niet ondersteunen. Ze heeft daar geen begrip voor en beweert maar dat ik haar in de steek heb gelaten. Ze wordt ingefluisterd door anderen en gelooft alle publiciteit die er rond mij is."

Reageren