Extra uitzendingen

RTL 4 vanavond helemaal in het teken van Peter R. de Vries

15 juli 2021 15:26 | actualiteiten | Door Televizier

© ANP
RTL 4 staat vanavond helemaal in het teken van Peter R. de Vries. Vanwege het overlijden van de misdaadverslaggever is de programmering omgegooid en zal er uit respect voor Peter geen reclame te zien zijn op de commerciele zender.

RTL Boulevard staat vanavond helemaal in het teken van misdaadverslaggever Peter R de Vries, die vandaag overleed na de moordaanslag op zijn leven vorige week. De persoon Peter staat centraal en er zal worden teruggeblikt op wie hij was als mens. Om 20:00 uur, dus na het RTL nieuws van 19:30 uur, volgt er een extra uitzending van het showbizzprogramma waarin opnieuw stilgestaan zal worden bij Peter R. de Vries.

Geen reclame bij RTL 4

Om 20:30 uur zendt RTL een in memoriam over de vandaag overleden crime-fighter uit en aansluitend daaraan gaat ook de uitzending van talkshow Humberto helemaal over de moord op Peter R. de Vries. Er is bij RTL 4 geen reclame te zien vanavond.

RTL Boulevard

Vorige week maakte RTL Boulevard, een dag na de aanslag op De Vries, ook al een special over de misdaadjournalist. Die uitzending was er een vol hoop en respect voor De Vries en kon rekenen op lovende reacties van kijkers en mensen uit het tv-vak.

RTL Boulevard begint om 18:30 uur bij RTL 4.

 

Meer over