Aangepaste programmering

SBS6-programma The Talent Scouts later van start dan gepland

22 maart 2023 14:39 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© William Rutten
De nieuwe zangcompetitie van SBS6, The Talent Scouts, stond geprogrammeerd voor 7 april. Die datum lijkt toch niet de start te worden van de talentenjacht, want het programma is niet in de programmering terug te vinden en wordt dus verschoven.

Mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp had eerder al voorspeld dat het nieuwe programma verschoven wordt. Op vrijdag 7 april komt in plaats van de talentenjacht nu het programma Komt een man bij de dokter, gevolgd door de heren van Vandaag Inside. De kans is aannemelijk dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp over twee weken al starten met hun vrijdagavondshow. Dit wordt naar verwachting een uitgebreidere talkshow mét livemuziek.

The Talent Scouts

The Talent Scouts is een nieuwe zangcompetentie op SBS6. In het programma zoeken jurylid Angela Groothuizen, zangeres Tabitha, dj Nicky Romero, zanger FLEMMING en rapper Donnie naar potentiële sterren. Het talent dat er met de winst vandoor gaat, wint niet alleen bekendheid. Ook mag deze persoon optreden op Pinkpop en krijgt het talent 25.000 euro om te investeren in hun carrière. 

De vijf deelnemende scouts krijgen vijf afleveringen de tijd om elk vier talenten in hun team te krijgen. Angela, Tabitha, Nicky, FLEMMING en Donnie hebben ieder 5000 euro ter beschikking om te investeren in talenten. Het bedrag dat betaald wordt gaat naar het talent dat het kan gebruiken om nog beter te worden. De talentenjacht wordt gepresteerd door Kalvijn.

Het ziet er dus naar uit dat het zangprogramma nog niet op vrijdag 7 april wordt uitgezonden. Wanneer we het programma wel op de televisie kunnen bewonderen, is nog niet bekend. 

Meer over