Niet om te gieren

Talkshow Patty Brard en Gordon voorlopig niet van start

18 maart 2020 14:15 | actualiteiten | Door Televizier

© William Rutten
De talkshow van Patty Brard en Gordon gaat voorlopig niet van start. Het illustere duo zou vanaf begin april dagelijks een Dr. Phil-achtig programma presenteren, maar Talpa heeft daar nu een streep doorheen gezet.

Slecht nieuws voor Patty Brard en Gordon. Hun nieuwe dagelijkse talkshow op SBS6 gaat voorlopig niet van start. Dat maakt Talpa woensdag bekend. De reden voor het opschorten van het programma laat zich raden: de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Voorlopig vervallen

"De opnames van het programma Gordon & Patty dat in de vooravond geprogrammeerd stond, komen voorlopig te vervallen, dit programma gaat later dit jaar van start.", maakt Talpa bekend in een bericht over wijzigingen in de programmering van de zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9.

Dr. Phil

De talkshow Gordon & Patty zou vanaf 6 april dagelijks te zien zijn en om en om gepresenteerd worden door Gordon of Patty. Op vrijdag zouden ze het programma samen presenteren. De talkshow beloofde een Dr. Phil-achtige show te worden waarvoor in ieder geval Gordon een dag meeliep met de echte Dr. Phil in de Verenigde Staten.

 

Wanneer de talkshow wel van start gaat, wordt op op een later moment duidelijk. 

Meer over