Om 18.00 uur...

SBS 6 geeft Patty & Gordon dagelijkse talkshow

28 februari 2020 08:17 | amusement | Door Jef Willemsen

© TLC/Mike van den Toorn
Patty Brard (64) en Gordon (51) slaan de handen ineen voor Gordon & Patty, een gloednieuwe talkshow in de vooravond van SBS 6. 

SBS bevestigde de komst van het praatprogramma dat vanaf maandag 6 april iedere werkdag om 18.00 uur te zien is.

Maatschappelijke thema's

In tegenstelling tot hun andere programma's is de toon van Gordon & Patty alles behalve lachen, gieren, brullen. Het belooft een serieuze talkshow te worden over maatschappelijke thema's. Iedere dag staan onderwerpen centraal als: Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven? Hoe ga je om met mensen die je een luie dikkerd vinden als je een gastric bypass ondergaat? En mag je vreemdgaan als je partner nooit meer seks wil?

Meepraten

Naast experts als psychologen, advocaten, artsen en ervaringsdeskundigen is een belangrijke rol in Patty & Gordon weggelegd voor het publiek. Tijdens de show mogen ze vragen stellen en meepraten over het onderwerp. Publiek kan zich aanmelden voor de opnames via deze link

Om en om

De titel van het nieuwbakken praatprogramma in de stijl van Catherine is een tikkie misplaatst. Gordon en Patty presenteren namelijk alleen op vrijdag samen, de overige vier werkdagen nemen ze afzonderlijk op zich. 

Meer over