Voormalige Power Ranger steekt huisgenoot dood met zwaard

De man die ooit de rode Power Ranger speelde in de gelijknamige kinderserie is gearresteerd vanwege de moord op zijn huisgenoot.

En daar blijft hij voorlopig ook nog wel even want zijn borgsom bedraagt 1 miljoen dollar. Ricardo Medina jr. (36) werd zaterdag in de cel gegooid nadat hij zijn huisgenoot Joshua Sutter in diens buik had gestoken. Medina had al eerder ruzie met Sutter, maar was toen nog de meest wijze en trok zich met zijn vriendin terug op zijn slaapkamer. Toen Sutter vervolgens de slaapkamer binnenkwam voor meer ruzie trok Medina een zwaard en stak hem 1 keer. De voormalig Power Ranger Samurai belde vervolgens zelf de politie.

Aardig voor zijn hond

Ricardo Medina jr. was Deker in Power Rangers Samurai, daarvoor speelde hij Cole Evans in Power Rangers Wild Force. Zijn manager Gar Lester vertele na de moord dat Ricardo normaal gesproken een heel geschikte peer is. „Hij is al 12 jaar mijn vriend en cliënt en een hartstikke aardige vent. hij is aardig voor zijn hond en voor zijn vrienden. Ricardo is super.”

Ricardo is niet de enige acteur die de fout in is gegaan

Reageren