Yvon Jaspers en Joris Linssen presenteren Hello Goodbye

19 juni 2014 14:19 | actualiteiten | Door Televizier

© Studio Kastermans

De nieuwe presentatoren van Hello Goodbye zijn eindelijk bekend. Joris Linssen en Yvon Jaspers zoeken volgend jaar naar bijzondere verhalen op Schiphol.

Joris Linssen is de meest opmerkelijke naam. Hij stopte na 15 seizoenen Hello Goodbye als presentator van het programma. Destijds gaf hij een verklaring in het AD. ‘’Ik wil niet naar Schiphol met de gedachte: 'ik doe mijn ding wel weer even'. Als ik blijf doorgaan met Hello Goodbye, vrees ik dat dit wel gaat gebeuren. Ik wil dat moment vóór zijn. Ik hoorde mezelf steeds vaker dezelfde vragen stellen.’’ De ervaren Linssen hoeft het niet meer alleen te doen. Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers vergezelt hem tijdens de opnames op de luchthaven. 

Geruchten

Na het plotselinge vertrek van Klaas Drupsteen als presentator van het KRO-NCRV-programma deden verschillende namen de ronde. Jetske van den Elsen, Rob Kamphues en Arie Boomsma waren één van de beoogde opvolgers van Drupsteen.

Albert Verlinde voorspelde dat Katja Schuurman en Joris Linssen het nieuwe presentatieduo van Hello Goodbye zouden worden, hij kwam erg dichtbij.

Meer over