Geraldine & Rick

5 Days Inside krijgt twee nieuwe gezichten

1 juli 2021 09:14 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Geraldine Kemper en Rick Brandsteder zijn toegevoegd aan het presentatieteam van 5 days inside. De twee jonge honden staan Natasja Froger bij in het nieuwe seizoen van de realityreeks.

RTL Boulevard kon onthullen dat Geraldine en Rick acte de presence geven in 5 days inside.

Beau

De eerste twee seizoenen nam Beau van Erven Dorens de presentatie solo voor zijn rekening. Hij liep vijf dagen mee op plaatsen waar mensen vaak niet komen. Van een hospice tot een brandwondencentrum en van verslaafdenzorg tot een tbs-kliniek. De opnames waren lang en intensief, reden voor Van Erven Dorens om het stokje door te geven.

Natasja, Caroline en Angela

Het derde seizoen werd gepresenteerd door Natasja Froger, Angela Groothuizen en Caroline Tensen. De dames gingen om beurten op pad om a la Beau mee te lopen op bijzondere plaatsen. Kijkers leken vooral Natasja geschikt te vinden voor de rol en na één seizoen deden de andere twee dames een stapje terug.

Angstkliniek

Natasja doet het vierde seizoen 5 days inside niet solo. Geraldine Kemper en Rick Brandsteder komen haar versterken. Rick gaat onder meer naar een kliniek voor mensen met angststoornissen en neuroses. Geraldine heeft ook veel zin in haar nieuwe tv-klus. 

Meer over