50 jaar Van Duin: Willeke kijkt terug met André

In vijftig jaar André van Duin was er heel wat te genieten. Willeke Alberti kijkt terug op een aantal hilarische hoogtepunten.

Willeke Alberti is vanavond de speciale gast in 50 jaar Van Duin. Samen met Meneer Wijdbeens neemt ze haar favoriete momenten uit André’s oeuvre door. In de meeste fragmenten speelt ze zelf ook nog een rol. 

André van Duin

Willeke en André hebben een bijzondere band. Toen de komiek in 1964 de AVRO-talentenjacht Nieuwe oogst won, mocht hij als prijs optreden met de zangeres en haar vader Willy.

Willeke Alberti

Ze hebben meerdere keren samen duetten gezongen, zoals Vrienden blijven doen we altijd uit 1995. Dat optreden komt voorbij, evenals een fragment uit Hitboulevard uit 1977. Willeke presenteerde dit programma, waarin André van Duin en Corrie van Gorp het nummer Your eyes are the eyes of a woman in love zingen. Dit duet valt letterlijk in het water – zoals alles mislukte waar die twee aan begonnen – en Willeke moest zo hard lachen, dat ze niet meer kon praten. Dit effect heeft André ook op Ron Brandsteder.

Reageren