Acteur Bas Muijs wil terug in GTST

28 januari 2016 13:40 | amusement | Door Televizier

© Jaap Vrenegoor

Bas Muijs ziet een comeback als Stefano Sanders in GTST wel zitten. De Haagse acteur geeft eerlijk toe dat hij verlangt naar een vast inkomen.

Stefano Sanders terug in de Meerdijkse soap klinkt zo gek nog niet. Het personage is namelijk springlevend. ‘’Ik leef nog steeds als kunsthandelaar in New York. Daarom zou het zomaar kunnen dat ik in de toekomst weer terugkom’’, vertelt de 39-jarige Bas Muijs aan weekblad Privé. 

Stabiel leven

Het onzekere bestaan als ZZP-er is niet echt wat voor Bas. “Het is in deze periode niet zo heel makkelijk om elke dag aan werk te komen. Het gebeurt geregeld dat ik geen werk heb, dat ik periodes moet wachten. Als je in Goede Tijden zit, heb je natuurlijk een heel stabiel leven, je hebt elke dag werk, die situatie heb ik niet meer.“

Oudgedienden

De een na de andere oudgediende meldde zich de afgelopen tijd bij de RTL-soap. Zo zijn bijvoorbeeld Babette van Veen en Ferri Somogyi weer dagelijks op de buis. Ook Bas ziet dat wel zitten: “Aan mij zal het in elk geval niet liggen.”

Vorige comeback

In 2014 was de acteur voor het laatst te zien in Meerdijk. Toen baalde hij enorm dat hij de soap weer moest verlaten.

GTST-app 

Vooralsnog heeft GTST geen gehoor gegeven aan zijn oproep, maar wie weet zien we Stefano binnenkort wel in de GTST-app verschijnen. In de app verschenen de afgelopen tijd meerdere onthullingen over de soap. Waaronder een comeback van Casper van Bohemen, maar dit bleek niet waar te zijn.

Lees ook: 

Casper van Bohemen maakt geen comeback in GTST

Kijkers hebben het moeilijk met afscheid Jef Alberts 

Meer over