Rolling in the deep

Nog meer Adele: NPO3 zendt concertspecial uit

16 november 2021 16:03 | amusement | Door Judith Regeling

© Mark RALSTON / AFP
De fans van Adele hebben vandaag de dag van hun leven. Kort na de aankondiging dat Paul de Leeuw de wereldster mag interviewen, volgt NPO3 ook met een nieuwtje. De zender heeft namelijk de rechten bemachtigd van haar concertspecial Adele One Night Only.

In deze twee uur durende special zijn zowel beelden te zien van haar intieme concert bij de Griffith Observatory in Los Angeles als het persoonlijke interview dat Adele had met interviewkoningin Oprah Winfrey. Daarin vertelt de zangeres onder meer over het leven na de scheiding, haar zoon Angelo, de liefde en haar enorme gewichtsverlies.

Adele One Night Only

De Amerikanen kregen de special afgelopen zondag al voorgeschoteld en dat moment is niet geruisloos voorbijgegaan. Er schakelden namelijk zo'n 9,9 miljoen Amerikanen naartoe. En dat is zelfs voor Amerikaanse begrippen een enorm aantal. Ter vergelijking: naar de Oscars keken dit jaar zo'n 9,85 miljoen Amerikanen.

Paul de Leeuw

Dit nieuws komt - toevallig of niet - kort na de aankondiging van Paul de Leeuw. De Nederlandse presentator die er een goede band op na houdt met de zangeres, is met zijn busje afgereisd naar Londen voor een persoonlijk interview met Adele. De speciale aflevering van Busje Komt Zo is op 25 november om 21:30 uur te zien op NPO1.

Adele One Night Only is op 23 november om 20:25 uur te zien op NPO3.

Meer over