Afghanistan-veteraan Nicole vervangt Billy in Utopia

10 oktober 2014 15:39 | amusement | Door Televizier

© Talpa TV

Nicole is de nieuwe inwoner van Utopia. De voormalig beroepsmilitair vervangt de inmiddels vertrokken Billy, de oud-bewoonster ging haar liefje Ruud achterna.

Billy verliet haar geliefde Utopia afgelopen dinsdag, om samen met Ruud terug te keren in de maatschappij. De 32-jarige nieuwe bewoonster Nicole is inmiddels gearriveerd, zij moet Billy doen vergeten. 

Nicole

Nicole is een onlangs gescheiden vrouw die niet vies is van een avontuurtje. De blondine werkte zeven jaar als beroepsmilitair in het Nederlandse leger, tijdens deze periode werd ze twee keer uitgezonden naar Afghanistan. De nieuwe bewoonster van Utopia hoefde tijdens deze bijzondere periode geen schoten te lossen, ze werkte namelijk op de geneeskundige dienst als ambulancechauffeur en als assistent in het ziekenhuis.

Utopia

Nicole vond het na zeven jaar militaire dienst mooi geweest. Ze nam het kaaswinkeltje van haar moeder over, maar na vier jaar gooide ze het roer volledig om. De blondine vestigde zich in Portugal om ter plaatse een Bed & Breakfast te beginnen. Helaas waren er wat tegenslagen, waardoor ze weer terug naar Nederland is gekomen. Nu richt ze zich volledig op haar nieuwe uitdaging: Utopia.

Rauwdouwer

De komst van Nicole zal voor veel Utopianen een aangename verrassing zijn, de nieuwe bewoonster kan namelijk niet stilzitten. Naast het maken van meubels kan ze ook goed schilderen, koken, klussen en ze wil de moestuin aanpakken. De 32- jarige blondine wil trouwens ook nog een efficiënte manier van verwarmen in Utopia introduceren. Kortom: het is de ideale vrouw voor iedere Utopiaan.

De meeste kijkers zijn maar wat blij dat Billy en Ruud uit Utopia zijn vertrokken.

Meer over