'Mijn dromen zijn uitgekomen'

Afscheid Koos van Plateringen van Shownieuws

31 juli 2019 10:15 | amusement | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt
Koos van Plateringen stond dinsdag voor de laatste keer achter de desk bij Shownieuws. De showbizz-expert nam na vijftien jaar afscheid van zijn entertainmentrubriek op SBS 6.

"Mijn dromen zijn hier echt allemaal uitgekomen. Ik heb dit jaar ook mijn eigen programma gemaakt dit jaar. Nu is het tijd voor iets nieuws. Ik wil me blijven ontwikkelen als persoon en professioneel en ik denk dat ik hier álles heb gedaan. Dat ga ik ergens anders doen. Waar dat is weet ik nog niet”, zei Koos van Plateringen tijdens zijn afscheid. Als hoogtepunten in die vijftien jaar noemde hij het huwelijk van prins William en Kate en de winst van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival. 

Airen Mylene

Shownieuws-werkvriendin Airen Mylene noemde Koos 'een geweldige collega en een mentor voor velen' ter afscheid plaatste de presentator een kiekje op Instagram.  

 
 
 
View this post on Instagram

Bedankt voor alles lieve collega’s @talpa_network @shownieuwssbs6 @hartvannederland ♥️😍😘

A post shared by Koos van Plateringen (@koosvp) on

Albert Verlinde

De geruchten gaan dat Albert Verlinde de taak van Koos overneemt, aangezien hij wel in bezit is van een contract bij SBS maar geen programma heeft sinds het schrappen van 6 Inside. Maar niets is zeker. 

Meer over