Agressieve Temptation Island-deelnemer naar huis gestuurd

De rustig ogende Haroon blijkt een agressief mannetje. Tijdens de opnames van Temptation Island ontplofte de bom en werd hij eerder naar huis gestuurd. 

De aandacht ging de afgelopen afleveringen vooral naar playboy Marvin die zijn vriendinnetje Louise bedroog met verschillende vrouwen. Maar ook Haroon blijkt geen lieverdje. "Zo agressief dat hij eerder naar huis werd gestuurd", zegt de blonde verleidster Lindsey tegen Het Laatste Nieuws.

Cameraploeg

Haroon lag in de clinch met de cameraploeg en moest dus een dag eerder naar huis.  "Het fijne weet ik er niet van, maar na de opnames zou er een incident geweest zijn tussen Haroon en de cameraploeg. Haroon zou met spullen gegooid hebben. Ze zeiden dat Haroon apart moest vliegen en dat iedereen wel wist waarom. En daarbij: het feit dat de productie extra kosten wil maken om iemand naar huis te sturen... Dat zegt genoeg, toch?"

Twee kanten 

Maar ook al voor de aanvaring met de cameraploeg liet Haroon zich van een andere kant zien. Volgens Lindsey moest hij niks van haar hebben als de camera's draaiden, maar als ze uit waren sloeg de bezette man weer toe. Lindsey besloot de 24-jarige Haroon te confronteren. De  spierbundel schoot uit zijn slof. "Ik dacht: ofwel geeft hij het toe, ofwel wordt hij kwaad. En het is dus dat laatste geworden. Pas op, voor de camera's heeft hij zich nog gedragen. Achteraf, als er niet gefilmd werd, ontplofte de bom." 

Lees ook:

Marvin uit Temptation Island de bak in 

Hitsige vrijgezellen op de loer in nieuw seizoen Temptation Island. 

 

Reageren