Afscheid Rob Geus

Albert Verlinde boos op SBS

6 februari 2019 14:30 | amusement | Door Televizier

© ANP
Nu ook televisiecoryfee Rob Geus moet vertrekken bij SBS, is wat Albert Verlinde betreft de maat vol. Hij is niet blij met de manier waarop de zender met zijn werknemers omspringt en dat laat hij blijken. Bij SBS.

Dat Piet Paulusma ooit moest vertrekken begrijpt Albert Verlinde nog wel. Toch vindt hij dat de manier waarop het gebeurt, beter had gekund. "Doe het wat geleidelijker", zegt hij. Piet had van Albert in ieder geval zijn vijfentwintig jaar vol mogen maken, terwijl hij nu na drieëntwintig jaar al moet wieberen.

SBS

"Het is allemaal zo hard wat er nu gebeurt", vindt Albert. "Ik ben dol op SBS, maar ik vind echt dat ze even intern moeten gaan kijken hoe ze met hun mensen omgaan." Het steekt hem dat mannen als Rob Geus, die na achttien jaar geen contractverlenging krijgt, geen afscheidsfeestje krijgen. "Doe iets", zegt hij gefrustreerd. "Dat had echt wat chiquer gekund. Ik vind echt dat SBS daar wat chiquer en wat netter in mag worden." 


Rob Geus

Rob Geus zit trouwens niet bij de pakken neer, want die werkt gewoon verder bij RTV Rijnmond. Hij onderzoekt daar hoe gezond sporters leven met het programma Kijkje in de keuken

Meer over