Nooit

Albert Verlinde zegt steevast nee tegen Ranking the Stars

2 september 2020 10:24 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Paul de Leeuw vraagt al jarenlang aan Albert Verlinde of hij wil deelnemen aan Ranking the Stars. De showbizzdeskundige zegt echter steevast nee tegen zijn tv-kennis.

“Ik ben er nog nooit gaan zitten. Ik word ieder jaar – serieus, dat is echt waar – gevraagd of ik wil komen en ik doe het niet“, zei Albert in Shownieuws. De manier waarop BN’ers zich in het programma laten gaan, stuit Albert tegen de borst. “Wie weet is het achterhaald en is het van een paar jaar geleden, maar het was altijd het programma dat erom bekend stond dat mensen volgegoten werden met drank en dan allerlei dingen gingen roepen. Ik vind dat gewoon niet prettig.”

Leuk

Toch kijkt Albert af en toe wel naar het programma met Paul de Leeuw. “Ik zeg niet dat ik het niet leuk vind, hè, maar het principe van het volgooien met drank vind ik erg.”

BN'ers 

In de eerste aflevering van Ranking the Stars, die woensdagavond om 20.30 uur te zien is bij RTL5, nemen onder anderen Famke Louise, Henk Krol, Imanuelle Grives, Jörgen Raymann, Kjeld Nuis, Marc-Marie Huijbregts en Ryanne van Dorst elkaar op de hak.

Meer over