Ali B blij met spanning tussen Anouk en Marco

19 november 2015 13:31 | amusement | Door Televizier

Ali B vindt het geen punt dat de chemie ontbreekt tussen Anouk en Marco Borsato. Die onderlinge spanning zou The Voice of Holland juist ten goede komen.

Ali B reageerde op Radio 538 voor het eerst op de rel die tussen Marco en Anouk is ontstaan.

Marco versus Anouk

Eerder deze week haalde Marco Borsato uit naar Anouk: ze zou vooral met zichzelf bezig zijn en weinig oog hebben voor haar omgeving. Uit andere berichten zou blijken dat de twee backstage geen woord met elkaar wisselen. Volgens Ali B valt dat allemaal reuze mee en is er van ruzie écht geen sprake: "Ze praten gewoon hoor backstage. Natuurlijk. Ze adviseren elkaar ook. Van: ‘Ik zou dit doen als ik jou was.’”

Verschillende mensen

Wel onderstreept Ali het feit dat zijn collega's twee totaal verschillende mensen zijn. Maar dat is volgens hem niet per definitie iets negatiefs, het zou zelfs de kijkcijfers ten goede komen: "Ze zijn gewoon totaal anders. Dat maakt het juist spannend en daarom scoort het programma ook zo hoog. Daarom blijft het na zes seizoenen nog steeds boeiend om naar te kijken. Verder onderstreept Ali dat hij in elk geval met niemand problemen heeft: “Ik kan goed met Marco opschieten, maar ook met Anouk, ook al zijn ze heel verschillend."

Liveshows The Voice

Het blijft de vraag hoe Marco en Anouk straks met elkaar omgaan tijdens de liveshows van The Voice of Holland. Het wordt in elk geval de laatste ronde voor Marco, maar dat heeft niets te maken met de eventuele strubbelingen met zijn Haagse collega.

Meer over