Maak kennis

Alle hints en aanwijzingen richting Wie Is de Mol?-deelnemer Babs Schutte

17 februari 2024 21:35 | amusement | Door Judith Regeling

© Joy Hansson
Babs Schutte is een van de deelnemers van Wie Is de Mol? 2024. In dit overzicht houden we bij waarom je haar wel óf juist niet op je verdachtenlijstje moet zetten.

Zouden we te maken hebben met de jongste Mol ooit?

Lees ook: Alles over Wie Is de Mol? 2024

Wie is Babs Schutte uit Wie Is de Mol? 2024?

Met haar 24 jaar is Babs Schutte misschien de jongste deelnemer van dit seizoen, maar aan ervaring in de muziekwereld geen gebrek. Ze is artiest, producer en songwriter en heeft een enorme passie om maatschappelijke relevante, urgente thema's dansbaar te maken. In elk nummer dat ze schrijft, probeert ze dan ook een taboe te verwerken, zodat deze bespreekbaar kan worden gemaakt.

Bij veel festivalliefhebbers zal er een belletje gaan rinkelen. Babs Schutte kreeg eerder al de kans om op te treden op Eurosonic, Zwarte Cross, Oerol, in het voorprogramma van zangeres Merol, en ook had ze een gastoptreden op Lowlands. 

Hints en aanwijzingen richting Babs Schutte

Volgens haar eigen woorden is ze heel analytisch en let ze heel goed op. Op voorhand leken dit vooral goede kwaliteiten van een kandidaat te zijn, en dat gevoel bleek te kloppen. In de allereerste aflevering van Wie Is de Mol? 2024 werd Babs Schutte al geëlimineerd.

Nadat ze haar rode scherm had gezien, kreeg ze in de taxi naar het afvallershotel nog wel een topito overhandigd van de waarzegger die we eerder in het spel leerden kennen. En in aflevering vier bleek waarom: Babs mocht namelijk na het winnen van een duel tegen afvallers Jip en Justin terugkeren in het spel. Hoe leuk dat ook is, sindsdien verdachten we haar niet meer. En dat bleek terecht in aflevering zeven: toen kreeg zij opnieuw een rood scherm.

Babs Schutte in Wie Is de Mol? 2024
Babs Schutte in Wie Is de Mol? 2024

Wie Is de Mol? is iedere zaterdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Meer over