Verdenkingen

Alle hints en aanwijzingen richting Wie Is de Mol?-deelnemer Tooske Ragas

10 februari 2024 22:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Joy Hansson
Tooske Ragas is een van de deelnemers van Wie Is de Mol? 2024. In dit overzicht houden we bij waarom je haar wel óf juist niet op je verdachtenlijstje moet zetten.

Zou deze presentatrice ook een kei zijn in liegen?

Lees ook: Alles over Wie Is de Mol? 2024 

Wie is Tooske Ragas uit Wie Is de Mol? 2024?

Als er iemand van de kandidaten al geruime tijd op televisie te zien is, is het Tooske Ragas. Ze begon haar carrière als VJ bij TMF en daarna MTV, maar besloot al in 2002 om een overstap te maken. Zo presenteerde ze Idols voor RTL, maakte ze programma's voor de AVROTROS en de Evangelische Omroep. Toch kennen de meeste mensen haar van SBS6, waar ze de afgelopen jaren vooral te zien was als presentatrice van onder meer Het Beste Idee van Nederland, De Nieuwe Uri Geller, Popstar en Bloed Zweet & Tranen. Sinds 2021 is ze ook het vaste gezicht van Shownieuws.

De bovenstaande informatie zal voor veel mensen niet nieuw zijn. Maar wist je ook dat Tooske musicalervaring heeft? Ze speelde in 2003 en 2004 de hoofdrol in Drie Musketiers

Hints en aanwijzingen richting Tooske Ragas

Of haar acteerervaring ook genoeg is om te kunnen liegen en bedriegen in Wie Is de Mol? 2024, zullen we nooit weten. In de zesde aflevering van Wie Is de Mol? kreeg Tooske een rood scherm en dat betekent dat zij definitief niet de Mol is. Kwam dat als een verrassing? Niet bepaald. We hadden eigenlijk wel door dat zij niet de Mol was.

Toch waren er de afgelopen weken wel wat hints richting de presentatrice...

Aflevering 1

In de eerste aflevering van Wie Is de Mol? zaten nog niet zoveel hints naar Tooske Ragas als Mol, maar toch was er wel iets opvallend. Tooske stond samen met Kees van der Spek en Anna Gimbrère op een echte sleutelpositie. Dit drietal moest zo snel mogelijk codes zien te kraken om zoveel mogelijk schilderijen vrij te spelen. Dat ging echter niet bepaald van een leien dakje. Uiteindelijk slaagden ze erin om 'slechts' 12 van de 25 schilderijen te bemachtigen. En dat waren vooral foutieve plaatjes. 

Tooske Ragas in Wie Is de Mol? 2024
Tooske Ragas in Wie Is de Mol? 2024


Aflevering 2

Eigenlijk waren we er in aflevering twee al over uit dat Tooske een kandidaat was. In onze optiek wilde een Mol namelijk in die fase van het spel nog helemaal niet verdacht zijn. Tooske vond het echter geen probleem als de deelnemers op haar zouden inzetten in de test, zo liet ze weten vlak nadat Justin aangaf dat er 250 euro uit de pot ontbrak.

Justin Mooijer en Tooske Ragas
Justin Mooijer en Tooske Ragas

Wie Is de Mol? is iedere zaterdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Meer over