Van releasedatum tot teamcaptains

Alles wat we weten over de gloednieuwe RTL-show Fout Maar Goud

24 juni 2022 14:33 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Vanaf het najaar is RTL4 weer een grote amusementsshow rijker, namelijk Fout Maar Goud. Benieuwd wat je hiervan kan verwachten? De belangrijkste feitjes lees je hieronder.

Eén ding is alvast duidelijk: Fout Maar Goud staat volledig in het teken van guilty pleasures!

Fout Maar Goud

Je durft het misschien niet toe te geven, maar iedereen heeft een guilty pleasure. Met een bak popcorn in de hand kijken naar Goede Tijden, Slechte Tijden, net even te veel chocolade eten, kerstmuziek luisteren in elk seizoen van het jaar of losgaan op CH!PZ, K3 of ABBA terwijl niemand kijkt. En laat daar nu precies deze nieuw show om draaien, al is dat nog niet helemaal duidelijk op welke manier. Wat wel bekend is, is dat iedere week de teamcaptains hun teams door diverse spellen leiden met als doel om de mystery guest van het andere team te ontmaskeren.

Wie presenteert Fout Maar Goud? 

Komend najaar zie je Chantal Janzen niet alleen opduiken als jurylid in Holland's Got Talent, want de presentatrice is namelijk ook verantwoordelijk om Fout Maar Goud aan elkaar te praten. Natuurlijk staat ze er niet alleen voor. Ze wordt namelijk bijgestaan door teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling, die wekelijks weer te maken krijgen met een ander team.

Vanaf wanneer is Fout Maar Goud te zien?

Voor wie de bovenstaande beschrijving al als muziek in zijn of haar oren klinkt, moet nu goed opletten. Fout Maar Goud is namelijk vanaf 1 september elke donderdag om 20:30 uur te zien, zo onthult de zender zojuist in hun nieuwe programmering. Het programma duurt anderhalf uur per aflevering en eindigt dus wekelijks rond de klok van 22:00 uur.

Fout Maar Goud is 1 september om 20:30 uur voor het eerst te zien op RTL4.

Meer over