André Hazes

‘André in goede handen’

30 september 2021 17:03 | amusement | Door Merlin Everts

© William Rutten
Sinds André Hazes wegens een burn-out tijdelijk weg is uit de media, laat collega Jeroen van der Boom weten dat hij Andre gesproken heeft. In een reactie aan Shownieuws laat Van der Boom weten dat Hazes in goede handen is.

André Hazes zit voor behandeling van zijn burn-outklachten in Spanje, samen met zijn vriendin Sarah van Soelen. Beiden hebben sinds 12 september niets meer op sociale media gepost. In een promo voor Holland zingt Hazes vertelt zanger en goede vriend Jeroen van der Boom dat hij wel contact heeft gehad met André. "Hij moet voor zichzelf nu de keuze maken, dat hij er goed uitkomt. Tijd heelt alle wonden. Volgens mij is hij in goede handen".

Holland Zingt Hazes met of zonder André?

Op 5 en 6 november staat het eerste paar van de Holland Zingt Hazes-concerten op de planning en de hoop is nu gevestigd op een goed herstel van André. "Er wordt alles aan gedaan dat hij fit is, laten we het hopen", aldus Jeroen. "Het is een jonge jongen en hij moet zijn schouders eronder zetten."
Laten we hopen dat het geen Holland Zingt zonder Hazes wordt.


{/ literal}

Meer over

{include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_outstream'}
{if $televizier_artikeldetail_rechts2_mobile}   {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_rechts2_mobile'} {/if}
{if $televizier_artikeldetail_bottom} {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_bottom'} {else} {include file='banner/banner.tpl' banner='algemeen_bottom'} {/if}
{literal}