Andrea gaat toch niet weg uit Utopia

21 februari 2014 12:26 | amusement | Door Televizier

Utopiaan Andrea blijft toch wonen in Utopia. Na een gesprek met de psycholoog heeft ze besloten te blijven en verder te gaan met het bouwen aan een nieuwe samenleving.

 

Het begint een steeds grotere soap te worden rondom deelneemster Andrea. Ze vertrok halsoverkop naar het ziekenhuis, omdat haar vriend Anton donderdag een hartaanval heeft gehad.

Dilemma

De situatie rondom haar vriend bracht de wispelturige Andrea enorm in de war. Moest ze de 82-jarige Anton ondersteunen en vertrekken uit Utopia, of toch weer teruggaan naar de loods en met goede moed weer verder? Ze neigde naar dat eerste.

Psycholoog

Na een gesprek met de psycholoog maakte Andrea toch een andere beslissing. Ze verlaat Utopia niet: ''Dit is mijn droom, voor het eerst in mijn leven kies ik voor mezelf.

Wat gezien wordt op livestreams zijn kleine dingetjes. Zolang jij gewoon in de spiegel kan kijken en weet wie je bent. Ik voel me goed, ik weet dat ik geen slechte dingen of intenties heb. Ik voel me schoon en daar gaat het om'', aldus Andrea.

Vereerd

Haar mede-Utopianen zijn inmiddels ingelicht door Andrea. Kandidate Billy reageerde opgelucht en enthousiast: “Ik voel me echt vereerd, dat je hier bij ons wil blijven''.

Hakim

Niet iedereen is blij. Hakim, die volgens Anton schuldig is aan zijn hartaanval, wordt naar eigen zeggen niet meer aangekeken door mensen, terwijl hij niets gedaan heeft!

Alle commotie rondom Andrea begon, toen ze beschuldigd werd van stelen van hulporganisatie Humana.

Meer over