Andrea, Isabella en Jimmy genomineerd in Utopia. Wie moet er naar huis?

18 maart 2014 14:14 | amusement | Door Televizier

Er moet weer iemand weg uit Utopia. De inwoners van Utopia en de Elite kijkers nomineerden Andrea, Isabella en Jimmy. Maar een nieuwkomer beslist op 24 maart wie er definitief weg moet.

Binnenkort valt het Utopiadoek voor massagetherapeut Andrea, verpleegkundige Isabella of beveiliger Jimmy. Het ziet ernaar uit dat Andrea aan het kortste eind gaat trekken. Zij kreeg van haar medebewoners maar liefst 23 stemmen!

Nummer 2 en 3

Elke Utopiaan had drie stemmen om te vergeven en ook de 1000 meest actieve kijkers, de Elite, mochten drie stemmen uitbrengen. Isabella eindigde op 2 met negen stemmen en Jimmy ontving vier stemmen.

Nieuwkomer

Toch is nog niet met zekerheid te zeggen of Andrea Utopia moet verlaten. Utopia's nieuwe bewoner beslist over haar lot en over dat van Isabella en Jimmy. Wie die nieuwe bewoner wordt is nog even spannend. De 20-jarige kunstenares Nina, management-assistente Robin en online media producent Wytze Pieter strijden met elkaar om een plek in Utopia.

Playboy

Kunstenares Nina komt uit het Gooi en werkt tijdelijk in de bejaardenverzorging. Dat klinkt wel wat saai vergeleken bij de cv van kandate Robin. Zij heeft onder andere voor de Playboy en FHM geposeerd. Naast management-assistente is Robin kapper en wil ze de kapsels van Utopianen graag onder handen nemen. Wytze Pieter heeft hele andere ambities, hij ziet zichzelf als een leider, een kapitein en wil graag de eerste gekozen Utopiaanse burgemeester worden.

Utopiakijkers

Niet alleen de Utopianen, ook twitteraars zijn Andrea helemaal zat.

 Terwijl de stemmen voor Jimmy niet worden begrepen.

Procedure

Kijkers hebben nog één dag de tijd om te stemmen op Nina, Robin en Wytze Pieter. De winnaar mag vier dagen op proef in Utopia wonen. Als de nieuwe bewoner definitief een paspoort krijgt, zal Andrea, Isabella of Jimmy naar huis worden gestuurd.

Andrea zorgde voor veel onrust in Utopia.

Meer over