Andrea wil weg uit Utopia

21 februari 2014 10:04 | amusement | Door Televizier

Andrea zou alleen maar een uurtje op ziekenbezoek bij haar vriend Anton gaan, maar het lijkt erop alsof ze de handdoek definitief in de ring gaat gooien.

De reden is haar vriend Anton die vertelde dat hij een hartaanval had gekregen nadat hij alle perikelen rond Andrea op tv had gezien. Andrea is nog niet definitief weg, ze is in de war en wil eerst met een psycholoog praten voordat ze het beloofde land voorgoed de rug toekeert.

Hakim

Andrea mocht donderdag een uurtje op bezoek bij haar hoogbejaarde vriend die een hartaanval kreeg nadat zijn geliefde werd beschuldigd van kledingdiefstal. Vooral de aantijgingen van Hakim gingen hem letterlijk aan het hart. De oliebollenbakker uit Utopia vindt Andrea maar een ontoerekeningsvatbaar gek wijf.

Utopia-droom

Die uitspraak was voor Anton de bloody limit. „Hij zegt dat ik moet inpakken en mee moet gaan naar Bonaire, want je laat je toch niet zo behandelen", vertelde Andrea. „Hij laat mij niet afslachten, door niemand. Hij rijdt zo door het hek voor me. Zijn fysieke gezondheid gaat op dit moment voor maar het is wel mijn droom hier." Andrea neemt zaterdag definitief een besluit over haar vertrek uit Utopia.

Andrea zou kleding hebben gestolen van het goede doel Humana.

Meer over