Ouch

Angela de Jong fileert vernieuwd Ranking The Stars

22 november 2021 14:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL

AD-columniste Angela de Jong is allerminst te spreken over Ranking The Stars. Volgens de journaliste is het programma geen schim meer van wat het was toen Paul de Leeuw nog de presentator was.

RTL heeft inmiddels Eddy Zoey op het programma gezet, maar volgens Angela de Jong is dat geen succes. “Ik denk dat het valt of staat met een sterke persoonlijkheid en een goede presentator. Je moet er heel goed over nadenken als omroep dat het niet zo is van: we stappen in een geoliede machine”, zegt Angela in de AD Mediapodcast.

Kurk

Volgens Angela redden Richard Groenendijk en Patty Brard het programma nog enigszins. "Richard Groenendijk en Patty Brard waren heel leuk en dat was wel een beetje de kurk waar het programma op dreef.”

750 euro 

Angela is zelf ook meerdere keren gevraagd om zitting te nemen op de hoge wand waar de BN’ers te kakken worden gezet. Geen haar op haar hoofd die daaraan denkt. “Ik moet wel echt mijn kinderen geen eten meer kunnen geven. Dat ik moet kiezen tussen beschimmeld brood en Ranking The Stars. Op vernedering staat geen prijs, denk ik maar altijd. Ik ga me niet voor 750 euro per aflevering in de verkoop gooien.”

Meer over