Angela Groothuizen, Froukje de Both en Nance presenteren afwas-show

Deze zomer zendt RTL 4 op het GTST-tijdslot Wie Doet De Afwas? uit. De nieuwe show krijgt drie presentatrices: Angela Groothuizen, Froukje de Both en Nance.

Angela Groothuizen, Froukje de Both en Nance Coolen zullen wisselend te zien zijn in Wie Doet De Afwas?.

Angela legt in RTL Boulevard het format nog eens uit: “We gaan op bezoek bij een bekende Nederlander, en dan nemen we vier gewone Nederlanders mee. Zij moeten erachter komen wie de BN’er is die voor ze kookt. Als ze het raden, winnen ze geld en moet de bekende Nederlander de afwas doen.”

Borstel

Als de vier gasten niet raden wie de kok was, moeten zij de afwas doen. Nance houdt dat goed in de gaten: “Ik ben wel heel streng. Afwassen zal je! Al moet ik er met een borstel achteraan.”

Goed gesprek

Steeds staat een van de drie presentatrices de kokende BN'ers bij. “Ze helpen daar waar nodig is, zijn in voor een goed gesprek of nemen gewoon samen de dag door,” laat RTL 4 weten. “Tegelijkertijd houdt Froukje, Nance of Angela de gasten in de gaten. Hoe reageert het team van onbekende Nederlanders op de inrichting en het eten? En zijn ze een beetje op de goede weg om de bekende naam te raden?”

GTST

De presentatrices zijn blij met het uitzendmoment van Wie Doet De Afwas?: in de zomerstop van GTST. “Er is in de zomer niet zo heel veel op tv,” stelt Froukje. “Dus dit is het programma waar iedereen naar kan gaan kijken in de tijd dat er geen GTST is.”

Wie Doet De Afwas? is vanaf maandag 6 juli te zien op RTL 4.

Reageren