Hou van mij

Kijkers in verwarring na besluit Anita Meyer in Onmogelijke duetten

17 mei 2021 09:52 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS6

In Onmogelijke duetten nemen Nederlandse artiesten een duet op met overleden of onbereikbare artiesten. Zondagavond deed Anita Meyer een wel heel bijzondere en dat was voer voor discussie op social media.

De aflevering van Onmogelijke duetten, waar naast Anita Meyer onder anderen Brace, Xander de Buisonjé en Ruben Hein in zaten, deed nogal wat stof opwaaien. Vooral het duet van Anita was er eentje die de wenkbrauwen deed fronsen, want de zangeres (66) nam een duet op met zichzelf.

Eren 

Naar eigen zeggen deed Anita dat om de componist van het nummer te eren, maar haar besluit om in duet met zichzelf te gaan viel niet bij iedereen in goede aarde. De Rotterdamse zangeres werd verweten gek op zichzelf te zijn, maar daarbij kreeg ze ook complimenten voor haar durf. Zit jij in team Anita?

Kijkcijfers

Naar de derde aflevering van Onmogelijke duetten keken zondagavond 807.000 liefhebbers. Het programma, waarvan de presentatie in handen is van Nick Schilder en Simon Keizer, opende twee weken geleden met een score van 1.219.000 kijkers.

Meer over