Anna Nooshin maakt jury Holland's Next Top Model 2016 compleet

27 juli 2016 10:12 | amusement | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Anna Nooshin is het vierde jurylid in Holland's Next Top Model. Als internetgrootheid gaat ze de social media-skills van de deelnemers beoordelen.

Anna is de aangewezen persoon om het Instagram- en Facebook-gebruik van de deelnemers aan de talentenjacht in de gaten te houden. Ze is een bekend vlogger, richtte het online magazine NSMBL op en heeft zelf maar liefst 208.000 volgers op Instagram. Daarnaast kun je Anna kennen als lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en als model voor Hunkemöller.

Social media

Holland's Next Top Model ondergaat dit jaar een metamorfose. Het social media-gebruik van de modellen in de dop krijgt een belangrijke plek in de talentenjacht. Anno 2016 moeten modellen namelijk niet alleen goed zijn in fotoshoots en catwalkshows, maar zichzelf ook kunnen presenteren op Facebook en Instagram.

Fred van Leer

De jury van HNTM is flink opgefrist. Alleen presentatrice Anouk Smulders blijft de modellen beoordelen in het nieuwe seizoen, met drie nieuwe gezichten naast zich. Behalve Anna Nooshin zijn dat fashionfotograaf Alek Bruessing en stylist Fred van Leer. Die laatste is niet helemaal nieuw in HNTM: eerder was hij al aan het programma verbonden als coach.

Holland's Next Top Model 2016 is vanaf dinsdag 30 augustus te zien op RTL 5.

Meer over