Vanwege corona

Anouk uitsluitend virtueel te zien bij The Voice of Holland

15 September 2020 10:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus is Anouk komend seizoen alleen virtueel te zien in The voice of Holland.

Eerder werd al bekend dat Anouk alleen haar opwachting wilde maken als er extra voorzorgsmaatregelen werden getroffen. Nu is dankzij Ali B duidelijk hoe de makers aan haar wensen tegemoet komen.

Videoscherm

De opnames van The voice zijn momenteel in volle gang. Op Instagram postte de rapper een videootje vanuit de studio waarin hij bijna terloops liet zien hoe Anouk er straks bij zit. Op haar rode draaistoel is een groot, zwart videoscherm geplaatst waar de zangeres kraakhelder en in real time op te zien is. Waarschijnlijk bevindt Anouk zich tijdens de opnames elders in het studiocomplex in een ruimte waar de kans op een eventuele coronabesmetting minimaal is. 

Astma

Anouk heeft extra reden om het virus te vrezen. De Haagse kampt met een ernstige vorm van astma waardoor ze extra vatbaar is voor de aandoening. Om die reden leeft ze ook al maanden gescheiden van haar kinderen en haar aanstaande echtgenoot Dominique

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Durf te vragen

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Meer over