Minder druk

Art Rooijakkers en Donnie te gast in tweede Hendriks & Genee

7 juni 2019 15:20 | amusement | Door Televizier

© ANP Kippa
Art Rooijakkers, Donnie en Lilian Marijnissen schuiven aan in de tweede aflevering van Café Hendriks & Genee. De talkshow heeft hiermee een veel minder drukke tafel dan tijdens de eerste show, vorige week.

Presentator Art Rooijakkers vertelt aan Hélène Hendriks en Wilfred Genee waarom zijn nieuwe talkshow Zomer met Art wel een succes wordt. Dit natuurlijk in tegenstelling tot zijn voorganger Twan Huys die met zijn versie van RTL Late Night vorig jaar maar geen voet aan de grond kreeg

Donnie

SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen is er om over de strubbelingen binnen haar partij te praten. En ook rapper Donnie komt langs om te praten over de hype rondom hem, en waar zijn hit Barry Hayze - van die clip waarin allerlei BN'ers met een blonde pruik op playbacken - nou precies over gaat. 

Druk

De tafel van Wilfred en Helene is daarmee een stuk rustiger dan die in aflevering 1. Toen waren Thijs Zeeman, Jeroen Pauw, Sybrand Buma én de familie van de omgekomen voetballer Andro Knel te gast. Uit reacties op de show in sociale en traditionele media bleek dat kijkers vonden dat de gasten te weinig tijd kregen omdat het te vol was aan d talkshowtafel.

Voorzichtige start

Café Hendriks en Genee is een live-talkshow op de zondagavond van Veronica. Wilfred Genee en Hélène Hendriks ontvangen er verschillende gasten uit de actualiteit. De eerste aflevering ging voorzichtig van start met 238.000 kijkers.

 

Meer over