Hij mag!

Art Rooijakkers mag na stembandoperatie eindelijk weer praten

24 september 2021 09:19 | amusement | Door Ingelise De Vries

Het is de afgelopen dagen erg rustig geweest rondom Art Rooijakkers. Letterlijk, de presentator is aan zijn stembanden geopereerd en mocht een week lang niet praten.

Begin september liet Art in de Coen & Sander Show weten dat hij problemen heeft met zijn keel en daarvoor onder het mes moet. De operatie is inmiddels geweest en de zeven dagen verplichte stilte die daarbij horen zijn ook voorbij.

Op Instagram plaatst de presentator een foto met een kaartje dat hij de afgelopen dagen bij zich heeft gehad. "Ik ben geopereerd aan mijn stembanden en mag daarom nu niet praten", valt er op het handige briefje te lezen.

Filosoof Art Rooijakkers

Inmiddels hoeft hij zijn mond gelukkig niet meer te houden. "Gisteren mocht ik voor het eerst weer iets zeggen", schrijft hij op Instagram. "Een paar woordjes. Waar ik dus zeven dagen over na had kunnen denken. Alle tijd voor filosofische bespiegelingen, een goeie grap of een mooie zin."

Die mooie zin of filosofische bespiegeling kwam niet: "Ja, mag ik?" waren de eerste woorden van Rooijakkers. Ook klinkt hij naar eigen zeggen weer als zijn oude, vertrouwde zelf. Hij bedankt het medische team dat zijn stem onder handen heeft genomen ook nog even.

Meer over