'Buitenbeentje' geeft interview

Art Rooijakkers onder indruk van sterren RTL

Art Rooijakkers mag sinds zijn overstap naar RTL mee met het jaarlijkse presentatorenuitje van RTL. En dat heeft indruk gemaakt, zo zegt hij in een interview met het AD.

"Iedereen was er: Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Ruben Nicolai – het hele sterrenteam. Stom misschien, maar ik ben daar dan toch van onder de indruk. Dat ik daar tussen sta, als Brabants menneke", aldus de 42-jarige presentator in de krant.

Rooijakkers maakte in de zomer de overstap na een opmerking van zijn vriendin. "Mijn vriendin vroeg: Hoe vaak wil je nog met een gefronste wenkbrauw ‘Wie is de Mol…’ zeggen?"

Buitenbeentje Art

De presentator ziet zichzelf anders dan de bekende RTL-sterren. "Ik beschouw mezelf nog steeds als een buitenbeentje. Dat zal er vermoedelijk altijd in blijven zitten."

De presentator, die op RTL de quiz Holland-België voor zijn rekening neemt, geeft tekst en uitleg over zijn overstap. "Ik zat sinds 2011 bij de NPO en heb zeven seizoenen Wie is de Mol? gepresenteerd. Dan dreig je in herhaling te vallen", zo zegt hij.

Geld

Naar eigen zeggen was het niet louter om het geld te doen. "Ik ga er niet op achteruit, maar in het rijtje met argumenten stond dat misschien op plek vijf."

Meer over:

Reageren