Doe ie 't wel of niet?

Art Rooijakkers weigerde Expeditie Robinson

2 november 2018 11:23 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Het verhaal rond de onvrijwillige exit van Dennis Weening bij Expeditie Robinson wordt steeds gekker. Volgens Art Rooijakkers gaat hij de survivalwedstrijd helemaal niet presenteren.

Dennis Weening en zijn manager zeiden gisteren nog dat ze bijna zeker wisten dat Art Expeditie Robinson gaat presenteren en dat ze ervan baalden dat de blonde presentator dat niet gewoon toegaf, maar volgens Art is daar helemaal niets van waar.

Van mij hoeft het niet

Hij gaf commentaar op Expeditie Robinson-gate in de ochtendshow van Gerard Ekdom. Volgens Art Rooijakkers is hij wel degelijk gevraagd voor het programma toen hij overstapte van Avrotros naar RTL, maar zag hij dat niet zitten: „Ik heb vanaf het begin af aan gezegd: ik heb zeven jaar Wie is de Mol?, het kroonjuweel van de Nederlandse televisie, gepresenteerd. Dus om dan direct een soortgelijk reality-programma op een andere zender te presenteren, dat hoeft niet voor mij.”

Balen van de roddels

Vervolgens vroeg de zender Art nog eens na te denken over de kwestie. En dat wilde de presentator best doen. Verder dan dat zijn de gesprekken niet gekomen. Art is dan ook helemaal niet blijf met alle commotie die is ontstaan rond zijn persoon. „Ik baal vooral van de roddels dat ik de baan van Dennis heb opgeëist. Dat is echt zeker niet waar, integendeel zou ik willen zeggen. Ik ben echt met stomheid geslagen over wat er nu weer gebeurt.”

Wordt vervolgd...

Meer over