Barbie en Michael willen Rust in de Tent

Barbie en Michaels nieuwe realityshow gaat niet langer meer naamloos door het leven. Het programma heet Rust in de Tent.

Begin juni werd duidelijk dat RTL niet langer de naam 'Barbie' in de titel van hun programma's mag gebruiken. Speelgoedfabrikant Mattel was het namelijk zat dat hun naam werd misbruikt. RTL moest dus op zoek naar een nieuwe programmatitel.

Rust in de Tent

De keuze is gevallen op Rust in de Tent. Een titel met een knipoog, want het was alles behalve rustig tijdens de opnames van het programma. Barbie en Michael trokken langs verschillende Spaanse campings, waar Barbie onwel werd door de hitte. Daarnaast werd het stel continu lastiggevallen door Nederlandse vakantiegangers.

Barbie in Nederland

Om deze redenen werd de werkvakantie van Michael en Samantha, Barbie's echte naam, voortijdig afgebroken. Het stel keerde terug naar Nederland om hier de laatste scènes op te nemen. Barbie vertelt aan RTL Boulevard: “Ik ben heel vaak flauw gevallen. Toen hebben ze tegen mij gezegd: Saman, we gaan terug en we maken het gewoon in Nederland af.”

Reageren