Barbie reageert in een video: ‘Hier staat een nieuwe Barbie’

Samantha de Jong heeft een video opgenomen voor haar fans waarin ze aangeeft dat het naar omstandigheden goed gaat met haar. “Ondanks alles gaat het nu een stukje beter.”

Barbie’s toestand is weer iets stabieler nadat ze twee weken geleden met loeiende sirenes naar het ziekenhuis werd gebracht. De 28-jarige Samantha verblijft nu in een afkickkliniek en heeft een speciale videoboodschap opgenomen.

Nieuwe lippen

“Ondanks alles gaat het nu een stukje beter. Ik heb heel veel rust en ik heb heel veel steun van mensen. Mijn lieve fans, vrienden, mijn familie en mijn vriendje. En ik wil jullie daarvoor heel erg bedanken, want alle lieve berichten hebben mij heel veel goed gedaan. Ik heb heel veel lieve kaartjes gekregen, bloemen, noem maar op. En nieuwe lippen.”

Lees ook: Barbie vertelt over haar zelfmoordpoging

IJdel

De realityster heeft haar gezicht een touch-up gegeven. “Niet dat dat het allerbelangrijkste is, maar jullie weten hoe ik ben. Ik ben heel erg ijdel en ik word vrolijk van mooie nagels, lippen en uiterlijk. Maar ja, dat is ook niet alles. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken die mij de afgelopen dagen en weken heeft gesteund. Hier staat een hele nieuwe Barbie, een positieve Barbie! Het komt helemaal goed. Een hele dikke kus van Barbie en ik hou van jullie.”

Bekijk hieronder de video.

Meer over:

Reageren