Barbie terug bij ex Rolf

14 maart 2018 14:08 | amusement | Door Televizier

© AIP Archief

Samantha de Jong is terug bij haar ex Rolf Tangel. Samantha is snel, want nog maar een paar weken geleden eindigde haar relatie met Jordi.

Barbie verklapte haar relatie exclusief aan het weekblad Story. In het blad staat dat Barbie ter ore kwam dat Rolf enkel en alleen maar over haar praat. Daarop besloot de geplaagde blondine hem weer eens op te zoeken. „Na die nachtmerrie met Jordi heb ik ingezien dat Rolf de enige man is bij wie ik me echt gelukkig voel. Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven.” Begin maart ging het uit tussen de twee omdat Jordi er niet meer tegen kon dat hij voortdurend in de publiciteit stond.

Op zijn knieën

Ook Rolf heeft er zo te horen zin in: „Als het tussen ons blijft goed gaan, dan ga ik nog voor het einde van dit jaar op mijn knieën voor Sam en vraag ik haar alsnog ten huwelijk, zoals ik dit eerder wilde.”

Pompstation

De relatie tussen Barbie en Rolf hield vorig jaar een half jaar stand, daarna zette Barbie hem aan de kant omdat ze rust nodig had. Rolf werd bekend als pornoster, maar ging tijdens zijn relatie met Samantha aan de slag bij een tankstation.

Lees ook: Barbie heeft een paar roerige maanden achter de rug

Meer over