Bastiaan en Tooske Ragas maken tweede seizoen van Zo Zijn We Niet Getrouwd

16 juni 2015 14:23 | amusement | Door Televizier

© EO

De kritiek was niet mals, toch gaan Bastiaan en Tooske Ragas ook in een tweede seizoen onverdroten voort met hun therapie-show Zo Zijn We Niet Getrouwd.

De oproepen voor nieuwe koppels met huwelijksproblemen liepen al een tijdje, toch leek het onwaarschijnllijk dat het echtpaar Ragas nog een seizoen zou mogen maken van Zo Zijn We Niet Getrouwd. Het commentaar op het programma was op z'n zachtst gezegd vernietigend. Maar de EO maakte vandaag bekend dat er toch echt een nieuw seizoen komt.

Therapie

In Zo Zijn We Niet Getrouwd helpen -de zelf getrouwde Bastiaan en Tooske- echtparen bij wie het allemaal niet zo lekker loopt. De kritiek ging vooral over de ernst van de problemen van de deelnemende koppels. Die problemen waren dikwijls zo groot dat de stellen in kwestie meer baat zouden hebben bij langdurige therapie in plaats van een paar bezoekjes van het echtpaar Ragas.

Youp

Youp van ’t Hek zei in zijn column in NRC dat dergelijke programma's verboden zouden moeten worden bij de Publieke Omroep en hij voegde er wat onaardigheden tegenover Bastiaan en Tooske aan toe. „Bas en Tooske acteren dat ze het ook heel erg vinden. Alleen kan die Bas niet acteren. En Tooske? Die is blij dat ze werk heeft.

De kijkers waren ook niet onverdeeld enthousiast in hun oordeel.

Meer over