'Helemaal in elkaar gezakt'

Beau van Erven Dorens kondigt einddatum talkshow aan

2 mei 2022 20:26 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL/William Rutten
Beau van Erven Dorens staat in de startblokken voor een nieuwe reeks van zijn talkshow. Toch geeft hij aan hoe zwaar het werk hem valt. Eerder stoppen vindt hij dan ook geen probleem.

Ter promotie van de nieuwe reeks Beau belde Van Erven Dorens even in bij RTL Boulevard. In het promopraatje deed hij een aantal opmerkelijke onthullingen.

'Nieuws van de dag'

Zo liet Beau zien hoe de voormalige studio van Jinek in een paar dagen tijd weer is getransformeerd tot zijn talkshow set met de bekende blauwe componenten. Ook gaf hij aan weer zin te hebben om al het belangrijke nieuws van de dag te bespreken. Als belangrijkste onderwerp in zijn openingsuitzending noemde hij het boek dat is verschenen over de moord op Pim Fortuyn, deze week twintig jaar geleden. 

'Etterend op bed'

Daarnaast vroeg Luuk Ikink hem op de man af hoe lang Beau met zijn talkshow doorging. Met de komst van Renze Klamer is de poule van presentatoren op de late avond gegroeid naar vier, waardoor iedereen minder weken hoeft te draaien. Beau gaf aan daar geen problemen mee te hebben: "Dat is juist wel mooi ook. De vorige keer was ik echt helemaal in elkaar gezakt. Toen heb ik nog een week met corona etterend op bed gelegen. Dus ik vind het niet erg. Ik ga nu zes weken."

Humberto

Daarmee wordt ook duidelijk hoe de late avond van RTL 4 er de komende maanden uit gaat zien. Van Erven Dorens blijft tot en met vrijdag 10 juni op zijn post. Dit betekent dat Humberto Tan doordeweeks te zien is van maandag 14 juni tot eind juli. Vanaf maandag 1 augustus is Renze Klamer een maand lang het late night boegbeeld. Eva Jinek keert pas in het najaar terug. 

Meer over